(01) 479 88 00 video-podpora@arnes.si

mega_logo1

Največja mednarodna videokonferenca “Megaconference” se je po daljšem premoru letos, 4. decembra 2012 ob 13:00 uri, zopet vrnila. Videokonferenca je nadaljevala tam, kjer je ostala zadnja 10-ta Megaconferenca l. 2008, s temo “Breaking Down the Barriers: Global Connections”. Program konference je trajal do 23:15, nato je sledil še ‘open caffe’ do 1:00 ponoči.

V videokonferenci je lahko aktivno sodeloval vsakdo, ki ima H.323 ali SIP videokonferenčni sistem:

Za sodelovanje v Megaconferenci se je bilo potrebno prijaviti na spletni strani videokonference www.megaconference.org. Še posebej so bili vabljeni vsi, ki ste se predstavili s svojim predavanjem!

Arnes je tudi letos aktivno sodeloval pri soorganizaciji videokonference tako, da je omogočal vključitev v videokonferenco preko Arnesovega MCU večtočkovnega strežnika uporabnikom iz Slovenije in iz osrednjega dela Evrope. Tako so se preko Arnesovega strežnika priključili tudi uporabniki iz Avstrije, Nemčije, Nizozemske, Grčije in drugi. V videokonferenco so se priključili iz preko 108 lokacij, iz 24 držav in z vseh kontinentov (Internet2 poročilo in kratek video povzetek):

Megaconference2012Map

Ogled videokonference v živo je bil mogoč tudi preko spleta na www.megaconference.org spletni strani, posnetek videokonference pa je na voljo tudi na Arnesovem VCR strežniku in na Arnesovem video portalu:

Za vso tehnično pomoč vam je na voljo Arnesova videokonferenčna podpora na video-podpora@arnes.si.

Ogled na Arnes video portalu:

megaconf2012

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)